2018. 08. 06., hétfő, 09:32

Bevállalod? Idén egy-egy Casio órát vihettek haza, ha részt vesztek a Kaposfest egy koncertjén!

Kaposvári fiatalok figyelem! A Kaposfest, a Freska és a 74nullanulla szervezésében most egy izgalmas programra invitálunk titeket, amivel egy igazán menő Casio G-Shock óra boldog tulajdonosai lehettek!

Idén már 9. alkalommal kerül megrendezésre a Szivárvány Kultúrpalotában augusztus 13. és 19. között a Kaposfest. Ezúttal is olyan alapműveket hoznak el számotokra, amivel mindenkinek érdemes megismerkedni, a jövő hét folyamán 14 koncerten át vonultatják fel a kamarazenei-irodalom nagyágyúinak műveit, ahol hallhattok majd Bachot, Brahmst, Mozartot, és Beethovent is. 

 

 

Biztos megesz titeket a kíváncsiság, hogyan is juthattok közelebb az egyik női vagy férfi kb. 60 ezer forint értékű Casio G-Shock karórához, amit a Kaposfest és a Freska közösen ajánlott fel. Nincs más dolgotok, mint megnézni egy számotokra tetszetős Kaposfest koncertet! 

 

 

A jelentkezés menete a következő:

- Szemelj ki a Kaposfest programjából egy neked tetsző koncertet. Minden előadásra 10 embert tudunk bejuttatni, így érdemes minél hamarabb jelentkezni!

- Küldj egy üzenetet a 74nullanulla Facebook oldalára vagy emailen keresztül a 74nullanulla@gmail.com - ra a regisztrációhoz augusztus 12-ig, neveddel és a kiválasztott koncerttel

- A kiválasztott előadás előtt dobd be a neved az erre a célra kihelyezett urnába a Szivárvány Kultúrpalota előtt és élvezd a koncertet

 

Sorsolás: Augusztus 19-én (vasárnap) élőben a 74nullanulla Facebook oldalán a Kaposfest csapatának segítségével!

 

Légy bevállalós és élvezd a Kaposfest egyik koncertjét, hogy tied legyen az egyik női vagy férfi Casio karóra!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: