2018. 07. 30., Hétfő, 11:34

Ezeket a helyeket imádják a turisták Kaposváron!

Múlt héten írtunk róla, hogy bizony megcsappant a létszám a városban, hiszen a helyiek fele éppen a nyaralását tölti valahol, viszont nem csak mennek Kaposvárról az emberek, hanem jönnek is és rengeteg turista fedezhető fel városkánkban. Éppen ezért úgy gondoltuk, összeszedjük a Trip Advisor értékelései alapján, hogy melyek azok az éttermek, látványosságok, szabadidős tevékenységek és szállások, amikért rajonganak az ide érkezők. 

A kedvenc múzeum

A favorit épphogy leelőzve a belvárosban található Rippl-Rónai múzeumot a Szennai Skanzen, amit nagyon jó, illetve kíváló értékeléssel illettek az látogatók. 

A legkedveltebb kaposvári templom

A látványosságok terén toronymagasan vezet a Székesegyházi Nagyboldogasszony Római Katolikus Templom, amit a turisták a lenyűgöző és a csodálatos jelzőkkel illetnek a Trip Advisor oldalán. 

A kedvenc időtöltés

Hét programot emel ki az oldal, ezek közül értékelésben a Virágfürdő vezet. A turisták egész évben látogatják a kaposvári fürdőt és be kell vallani, pozitív és negatív kommenteket is találtunk az oldalon, de elsöprő többségben kíváló értékelést kapott a hely. 

A legjobb kaposvári éttermek a turisták szerint

1. Corner Pub és Étterem

2. Gecco

3. Corso Étterem

4. Trattoria la Prima

5. Texas Burger

 

A legjobb szálláshelyek a turisták szerint

1. Kapos Hotel

2. Pergola Vendégház

3. Hotel Dorottya

4. Laetitia Panzió

5. Tenisz Panzió

Mit szóltok az értékeléshez?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: