2018. 07. 26., csütörtök, 11:09

Nem örülnek a szülők, hogy az egyik kaposvári bölcsiben, nem tudnak az udvaron játszani az apróságok

Ákos levele érkezett a minap a postaládánkba, amelyben arról írt nekünk, hogy az egyik kaposvári bölcsődét éppen felújítják, ezért a gyerekek nem tudnak kimenni az udvarra levegőzni és játszani. A szülők az épület megújulásának örülnek, ám nem értik, hogy miért pont abban az időszakban végzik a munkálatokat, amikor bejárnak a gyerekek, és miért nem sikerült befejezni az idő alatt amikor nyári szünet miatt zárva volt a bölcsi. 

Íme Ákos levele:

Küldenék nektek pár képet, hogy a város egyik éppen megszépülő, megújuló bölcsődéje (Petőfi utcai /Tulipános bölcsőde) milyen állapotban fogadja a gyermekeket...

 

 

Jelenlegi állapotban a gyerekeknek lehetőségük sincs kimenni az udvarra, hiszen nem kicsit balesetveszélyes. (Az ovónők elmondása szerint az idén már nem is fognak tudni kimenni az udvarra, ami tekintettel arra, hogy még csak július van elég szomorú.) A bölcsőde 4 hetes zárva tartása alatt kellett volna a kültéri munkákat befejezni, vagy legalább olyan szintre eljutni vele, hogy az udvar egy része használható legyen és a gyerekeknek ne kelljen egész nap a nagy melegben is bezárva lenni.

 

 

Az építési munkálatok pár hónappal ezelőtt kezdődtek, de a bezárás előtt nem volt vele probléma, az udvaron belül kerítéssel elzárva folytak, így a gyerekek kint tudtak tartózkodni az udvaron. 

 

 

Nem tudom mikor fogják befejezni, de ránézésre nem mostanában, pedig július vége lenne a határidő. Illetve még azt szeretném hozzátenni, hogy úgy látom, hogy a bölcsőde vezetése mindent megtesz, a lehetőségeikhez képest.

 

 

Szerintetek mi lenne a megoldás a helyzetre?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: