2018. 07. 13., péntek, 12:22

Megérkezett a fülbevaló, amivel zenét hallgathatsz

Mióta az okostelefonok és az okosórák elárasztották a világot, egyre nagyobb a hangsúly azon, hogy ezek a kütyük menők és divatosak is legyenek, ne csak hasznosak. A Swings Bluetooth fülbevalók is erre fókuszálnak. Látszólag olyanok, mint az átlagos ékszer: aranyból és ezüstből készülnek, egyszerű, fehér kiegészítéssel, a sportos vonal pedig feketében fut.

Az ékszerek attól válnak különlegessé, hogy fejlett beépített hangtechnikával rendelkeznek, aminek köszönhetően akár négy órán keresztül is hallgathatsz velük zenét. Ráadásul nagyon kényelmesek is: könnyűek és méreteikben sem túl nagyok, ezért akár elalvás előtt is felkaphatod őket, hogy álomba ringasd magad pár nyugis dallammal!

 

 

Scandi Electronics (@scandielectronics) által megosztott bejegyzés,

 

Rendelni még nem tudsz belőlük, egyelőre egy Kickstarter program keretén belül gyűjtenek a gyártására, és adományozás útján lehet mintadarabokhoz jutni.

 

 

Ha a fejlesztőknek sikerül megszerezniük a kitűzött összeget, akkor viszont jövő ilyenkor már bárki a kezében – vagyis a fülén- tarthatja ezeket az okos szépségeket! Sőt, azt rebesgetik, hogy a fehér kiegészítések cserélhetők lesznek, így minden szettedhez választhatsz egy színt. Az alapszínek pirossal, lilával, rózsaszínnel és sárgával bővülnek majd.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: