2018. 07. 12., csütörtök, 14:15

Annyira izgalmas napunk van, hogy mi is ráfüggtünk egy guruló citromra

Tetőzik az uborkaszezon, olyannyira nem történt ma semmi említésre méltó városkánkban, hogy mi is értetlenkedve eszméltünk fel a Twitterből, hogy már egy perce nézünk egy guruló gyümölcsöt.


Jobban rápillantva a videóra azonban megnyugodtunk, hogy nem csak mi folytunk rá erre a nem túl érdekes, mégis valamiért a figyelmünket teljesen elvarázsoló videóra, hiszen több mint 1 millióan nézték már végig. És hogy mi történik? Nem fogjátok elhinni ha végig nézitek!

 

 

Az ég világon semmi. A citrom csak gurul és gurul számos akadályt leküzdve a padka mellett majdnem két teljes percen keresztül, amikor végül megáll. A Twittert egyébként elárasztották a hitetlenkedő posztok, akik azon tanakodnak, miért is nézték végig a videót, nem értik, miért nem kapcsolták ki már az elején.

 

 

Sokan annak tudják be miért nem tudták abbahagyni a citrom útjának követését, mivel annyira békés és stresszmentes a látvány, hogy szinte már relaxálta őket. A citrom miatt pedig nem kell izgulni, hiszen aki levideózta a nem mindennapi útját, végül hazavitte, és szépen megmosdatta.

 

Szerintünk limonádé lesz belőle.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: