2018. 07. 11., szerda, 13:24

Az egyik legnagyobb gamer céget is megszívatta a CR transzfer

A fél világ az elmúlt évek egyik legnagyobb átigazolásával van elfoglalva, hiszen tegnap hivatalossá vált, hogy Cristiano Ronaldo kilenc év után távozik a Real Madridtól.

A portugál aranylabdás az olasz bajnokot választotta következő célpontjául, és a Juventusban folytatja fényes karrierjét, amelynek nem csak a Madrid drukkeren nem örültek, de az egyik legnagyobb videojáték gyártó cég is tuti kitért a hitéből.

 

 

Talán a legnépszerűbb játéknak lehet nevezni a FIFA sorozatot, amely minden évben szeptember körül jelenik meg. Idén se lesz ez másképp, a FIFA 19-et szeptember 28-án adják ki, középpontban a portugál klasszissal, aki még habfehér mezben díszeleg. Nem elég, hogy az összes promó anyagon Ronaldo feszít Real mezben, de még a karrier módot is CR köré írták, természetesen a spanyol klub berkein belül. A cég állítása szerint már elkészült az összes borító a játékra, az összes reklámanyag, videó és fejlesztés is a játékon belül ami még belegondolni is rossz, mennyi dollármillióba került, annak fényében, hogy kuka az egész.

 

Az EA még nem adott ki tájékoztatást, hogy mit terveznek lépni az ügyben, de nagyon sok mindent nem csinálhatnak, hiszen bár a kiadásig még hónapok vannak vissza, nem valószínű, hogy most állnának neki a változtatásoknak, főként úgy, hogy ahhoz, hogy Ronaldo Juventus mezben szerepeljen a borítón, még meg kell egyezni a klubbal is, és szépen csengetni nekik egy nagyobb összeget, amit ugye korábban a Real Madrid már megkapott. A labda tehát az EA térfelén pattog, nem tudni, mit fog lépni a cégóriás de nem valószínű, hogy ez miatt eltolnák a játék megjelenését. 

 

 

Max húzunk néhány fekete csíkot CR mezére a borítón!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: