2018. 07. 09., Hétfő, 10:07

Sportfesztivál kezdőszett, hogy tökéletesen beépüljetek a tömegbe!

Elérkeztünk az Intersport Ifjúsági Sportfesztivál azon részéhez, amikor a Kossuth téren esténként beindul az élet, hiszen kezdődnek a dizsik és a különböző kísérő programok. Gondoltuk segítünk nektek megtalálni a megfelelő szettet ahhoz, hogy tökéletesen beépüljetek a tömegbe!

Kaposvári lányok - Intersport Ifjúsági Sportfesztivál 2018 kezdőszett 

Idén búcsúzunk az ejtett vállú felsőktől, hiszen már 2 éve lassan kimentek a divatból, de nem kell félni, hiszen helyüket átvették a Levis pólók koppintásai, különböző lelket ösztönző felirattal az elejükön. A konyhai nagykéssel seggig felszaggatott rövidnadrágok még ezen a nyáron is nagy népszerűségnek örvendenek, így ismét csak nem sok mindent kell a fiúk képzelőerejére bíznotok az esti dizsiben. Egyediségeteket a minden második ember lábán látott Vans Old School cipővel tarthatjátok meg, és persze egy anyuék perkálta iPhone-al. A kiegészítők terén ajánljuk a boltok polcain rogyásig pakolt dioptria nélküli szemüvegeket és hátizsákokat, na meg a kínai boltokban pár száz forintért beszerezhető gumis nyakláncokat. Ami a legfontosabb, hogy a foci fesztes fiúktól lopott nyakbavalót ne hagyjátok otthon!

Ha a csütörtöki bulit flancolósabban szeretnétek meghúzni, ajánlanánk a - minden lánynak van egy ilyen otthon - fekete magas derekú masnis nadrágot, egy a Kardashian lányoktól lopott mára már overplayed megkötős felsővel. A nagyasszonyokhoz méltóan nincs más dolgotok, mint egy fél bőröndnyi méretű táskát a karotokra dobnotok,  és egy metál színű surranót nyúlni a barinőktől. A szettet tökéletessé egy óriás arany vagy ezüst karika fülbevalóval tehetitek, ám a kínai Kylie replika rúzsokkal jó lesz vigyázni, hiszen rengeteg betegséget kaphattok az ilyen 200 forintos utánzatoktól!

Kaposvári fiúk - Intersport Ifjúsági Sportfesztivál 2018 kezdőszett 

A nyarunk legkedvesebb és legnépszerűbb összeállítását hoztuk el nektek most, hiszen a Kossuth téren fél óra leforgása alatt 10 fiút össze tudnánk szedni és egymás mellé állítani, akik rittig ilyen szettben nyomatják a sportfesztivált. Ha ennek ellenére is be szeretnétek állni a sorba, ajánljuk a Jófogáson egy Levis utánzat póló beszerzését, a combotokról már-már lerobbanó szűk farmer felvételét és persze a nélkülözhetetlen, többi 5 haver lábán is ott ficegő Vans Old School felvételét. A szetteteket tökéletessé egy gymbaggel és egy  - kamu - okosórával tehetitek. 

Reméljük tudtunk segíteni és mindannyian egyedi külsővel jelentek majd meg a délutáni dizsin!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: