2018. 07. 06., péntek, 13:09

Mi van a kaposvári pizzafutárokkal? Ezúttal egy idős férfit ütött meg egy robogós futár

Pár héttel ezelőtt számoltunk be egy incidensről amely a Füredi csomópontban történt. Akkor egy pizzafutár három lányra támadt rá, akik egy autóban ülve rémültek halálra az agresszív férfitől, de a mostani eset mellett sem lehet elmenni szó nélkül.

Egyik olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy megint alakított egy pizzafutár Kaposváron. Ugyan a leírás hajaz a legutóbbi motorosra, de nem merjük kategorikusan kijelenteni, hogy ismét ő lett volna az elkövető. 

Történt ugyanis, hogy a Múzeum közről haladt a fehér dobozzal felszerelt motoros futár a Fő utca felé, ám sietségében nem az utat nézte, hanem hátrafelé tekintgetett. Mindeközben szemből egy idősebb férfi érkezett szintén motorral, akivel majdnem összeütköztek, ám az úr még időben meg tudott állni, ezáltal elkerülve a balesetet. Ekkor már a futár is kapcsolt, és ő is megállt, mire a férfi rászólt, hogy jobb lenne ha előre nézne, és figyelné az utat.

A pizzafutár nem viselte túl jól az alapjaiban jogos észrevételt, és olvasónk leírása alapján 

a csávó csak odaállt mellé és jó erősen fejbe vágta a bácsit, majd fogta magát, és egyszerűen továbbment.

A leírás alapján a motoros futár ezúttal is egy fehér, logó nélküli dobozzal megáldott robogót hajtott, ami fura egybeesés a múltkori incidens főszereplőjével.

 

Ugyanaz volna?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: