A történet, amelyre minden baráti társaság irigykedhet - Haverok harca már Kaposváron is!

2018. 07. 05., csütörtök, 14:14

A történet, amelyre minden baráti társaság irigykedhet - Haverok harca már Kaposváron is!

​Az igazán jó filmek akkor születnek, ha a való élet adhatja a táptalaját egy-egy sztorinak. Ilyen film lett most a Haverok harca is, amely egy nem mindennapi igaz történetet dolgoz fel.

Hogy ez alkalommal nagyobb társasággal tudjatok mozizni, 4 jegyet sorsolunk ki köztetek ITT!

 

Bizonyára mindenki ismer őrült társaságokat, ha épp nem a sajátja az, na de az a csapat, amelyet Jeff Tomsic filmjében megismerhetünk, szinte mindenkin túltesz. Az 5 fős társaság minden tagja immár komoly felnőtté vált, hol gyerekek, feleségek hol pedig milliós bizniszek kerültek a mindennapokba, ám egy valami még mindig nem változott. A fogócska. A srácok még általános iskola végén kezdtek el fogócskázni, amelyet azóta nem hagytak abba. Ez a szokás alapozza meg életre szóló barátságukat, hiszen minden év májusában egy hónapnyi kergetőzés veszi kezdetét, csak immár nem az iskola udvarán, hanem az egész világon tart a játék. Aki pedig a hónap utolsó napján is magán viseli a fogó címét, egy évig viseli a balfék szerepet, és a következő évig tervezheti a bosszút.

 

 

Aztán egy nem várt fordulat által üt be a krach, hiszen az egyetlen, akit még sose sikerült elkapni Jerry, házasodni készül, ezzel együtt pedig befejezettnek tekinti a játékot is. A srácok a kilépést még csak-csak el bírnák viselni, ám azt, hogy Jerry úgy fejezze be a mókát, hogy egyetlen alkalommal sem volt fogó, már nem bírják lenyelni. Összeáll hát a csapat, és egy minden eddiginél nagyobb fogócskát szervez, hogy rajta üssenek barátjukon, és elkapják, minden áron.

 

 

A virtuóz szereplőgárda csak még nagyobbat dob az amúgy is komikus történeten, így a nyár egyik legviccesebb vígjátékát tekinthetjük meg, amelynek az alapját a legjobb forgatókönyv író, az élet adja. A baráti társaságok számára szinte már kötelező darabot az alábbi időpontokban vetítik a kaposvári Cinema Cityben:

 

Csütörtök: 13.30, 18.10, 20.20

Péntek: 13.30, 18.10, 20.20, 22.30

Szombat: 13.30, 18.10, 20.20, 22.30

Vasárnap: 13.30, 18.10, 20.20

 

Előzetes:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: