2018. 07. 02., hétfő, 13:55

Felavatták Kaposvár új bevásárlóközpontját - Négymilliós forgalom az első napon!

Tegnap avatták fel Kaposváron a megyeszékhely új bevásárlóközpontját. Csaknem 4000 négyzetméter alapterületű iparcikkáruház, egy 830 négyzetméter alapterületű csemege ABC és különböző szolgáltató létesítmények kaptak itt helyet. - írja a Somogyi Néplap 1974-es, áprilisi száma.

 

A csaknem 80 millió forintos költséggel épült mutatós bevásárlóközpontot az UVATERV tervei alapján a Somogy megyei Állami Építőipari Vállalat építette meg.

 

Még esernyőkészítő és javító is helyet kapott az áruházban

A Somogy Áruház 60 millió forintos árukészlettel várja a vevőket, öt osztályán azt találja a vásárló, amire leginkább szüksége van. A bevásárlóközpont szolgáltató részlegében kapott helyet a fényképész-műterem, a férfi- fodrászat, a kozmetika, a pedikűr, az esernyőkészítő és javító, valamint a háztartási kisgépjavító részleg. Ebbe az épületbe költözött a KISZÖV irodaháza is.

 

 

Büszkék lehetünk rá!

A Somogy megyei Állami Építőipari Vállalat dolgozói e korszerű létesítmény megalkotásával Kaposvár városképét is szépítették. Büszkék lehetnek két kezük munkájára, mint ahogy mi is büszkék vagyunk erre a szép áruházra. Az a kérésünk a kivitelezőkhöz, hogy minél előbb fejezzék be a környezet rendezését, szépítését, a parkolóhely építését. Ha az áruválaszték, az ellátás, a vevőkkel való bánásmód is ilyen lesz, városunk lakossága talán felejti, hogy milyen hosszú ideje várt már erre az áruházra.

 

Négymilliós forgalom az első napon

Az áruház első napi forgalma négymillió forint volt, a Csemege ABC-ben pedig félmillió forint értékű áru fogyott el!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: