2018. 06. 28., csütörtök, 12:16

Ezek az üzenetek félrementek! - Bocs de se masszázst, se osztálykirándulást nem tudunk leszervezni az irodánkba!

A mai nap tette fel a pontot arra a bizonyos i-re, amikor a nem létező masszázs szolgáltatásainkkal kapcsolatban kaptunk egy érdeklődést. Az elmúlt évek alatt bőven érkeztek a postaládánkba olyan levelek, amik a 74nullanulla tevékenységétől olyan messze állnak, mint Makó Jeruzsálemtől, ezért most gondoltuk felelevenítjük, majd megosztjuk veletek a legjobbakat, hogy ne csak mi nevessünk.

Cipő van?

 

Sajnos készlethiány miatt csak a saját lábbelinket tudjuk felajánlani, ráadásul színben és méretben is elég hiányos a tárházunk, és az egészségpénztár kártyát sincs módunkban elfogadni! Bocsi...

 

Persze, megmasszírozunk!

 

Igaz, hogy írtunk különböző masszázs és rekreációs stúdiókról Kaposváron, de sajnos nekünk nincs ilyenhez képesítésünk. Max a Jóbarátokból ismert két fakanalas masszázzsal tudunk szolgálni!

 

 

Ballagási csokor rendel

 

Tavasszal született a témában egy cikk, de ott különböző kaposvári virágboltok alkotásait mutattuk be, ez alapján gondolhatta talán az anyuka, hogy ilyesfajta dolgokkal is foglalkozunk. A fiúk a szerkesztőségben szívesen összeraknak egy nagyon szép réten szedett virágokból csokornak nevezhető "valamit", de nem gondoljuk, hogy sok köszönet járna érte.

 

Budapesti jegyvásárlás

 

Nem igazán tudjuk, milyen programra gondolt az illető, vagy miből gondolta az oldalunk átfutása után, hogy bármilyen rendezvényt is szervezünk Budapesten a Tesconál. De köszönjük a megkeresést, ha bővítjük a platformot szólunk!

 

Utalványt elfogadtok?

 

Sajnos nem nagyon vagyunk képben, hogy Győrben hol fogadják el a meg nem nevezett utalványaidat, de reméljük azóta fel tudtad használni.

 

Osztálykirándulás az irodánkba? Sima

 

Sajnáljuk, de helyhiány miatt irodánk nem képes ekkora csapatot befogadni, de hízelgő a megkeresés! 

 

74nullanulla, a hivatalos Apple márkaszervíz ahol LG kijelző is van!

 

Több üzenetet is kaptunk az évek alatt készülékeitek szervízelésére is, ami betudható annak, hogy sokszor bukkantak fel ilyesféle támák oldalainkon, de higgyétek el, nem járnátok jól, ha a mi kezeink közé kerülnének az okos cuccaitok... 

 

What?

 

Kezünket széttárva ízlelgetjük a kérdést.

 

Mi? Csoda hajtogatógép!

 

Arra a csoda ruha hajtogatógépre mi is beneveznénk na.

 

Mikor voltunk Comoba?

 

A válaszolásban az jelentette számunkra a problémát, hogy nem tudjuk hol van az a Como. Köszönjük Emese!

 

Fuvart vállaltok?

 

Persze! Szabadidőnkben egy alig használt Ladát forgalomba tudunk állítani.

 

 

Köszönjük az eddigi üzeneteket és a jövőben is várjuk a hasonló megkereséseket, hiszen jókat mosolygunk rajtuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: