2018. 06. 22., péntek, 13:11

Jövő héten kezdődik a legnagyobb kutyus fesztivál Fonyódon! Jön a Dog Beach Fest!

Idén június 29 és július 1 között kerül megrendezésre a Balaton, sőt, Somogy megye legnagyobb kutyás fesztiválja Fonyódon, a Dog Beach Fest. A tavaly útjára indított rendezvény ismét rengeteg kutyás programmal, bemutatóval, csobbanással és versennyel készül számotokra.


- A Dog Beach Fest elengedhetetlen programjai közé tartozik a trükkverseny, ahol a zsűri döntése alapján kiderül, ki lesz a "Beach legtrükkösebb kutyája"!

- Idén is lehet nevezni a "Dog Beach Fest királya és királynője" elismerő címekért, ahol a legvagányabb fiú- és lánykutyákat keressük! 

- Új versenyszám!
Kutyaúszóverseny! Két távon mutathatják meg a vízimádó kutyusok, ki a lesz a Beach leggyorsabb négylábú úszója!

 


- Igazi interaktív bemutatóval készül Gabor Nyakas The Dog Coach Gábor előadásából olyan használható elemeket sajátíthatnak el az emberek, hogy még a legkeményebb szituációkban is képesek legyenek irányítani kutyájukat a gazdik.

Kalap Jakab Zsolt gyerekkoncert idén meglepetésekkel készül, és két programmal is vár minden érdeklődőt: szombaton 11.00-kor, vasárnap 16.00-kor.

- Kutyaiskola bemutatóval készül a nagykanizsai Six Feet Egyesület, bemutatójukat szombaton 17.00-kor láthatjátok.

- Szombat és vasárnap délelőtt SUPdog bemutatók is lesznek a fonyódi a SupPort jóvoltából 

- Szombaton 10.00-kor Dr. Kádár Tamás állatorvos tart előadást aktuális témákról - szívférgesség, hőguta, kullancsveszély

 

 

Belépő: 200 Ft

Helyszín: Fonyódi Kutyás Fürdőhely

 

További részleteket az esemény Facebook oldalán találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: