2018. 06. 22., péntek, 13:00

Jöhetnek az 1 órás videók! - Itt az Instagram TV!

​Átlépte a bűvös 1 milliárdos aktív felhasználói határt a világ legnépszerűbb képmegosztó portálja, melynek örömére új szolgáltatással bővítette az amúgy sem kicsi platformot.

Ahhoz képest, hogy egy évvel ezelőtt még “csak” 800 millió volt ez a szám, szépen gyarapodik az Instagram tábora, ami betudható annak is, hogy a nagy testvére a Facebook elég szépen elindult a lejtőn, köszönhetően az új algoritmusoknak, elérési gyengüléseknek és az adatkezelési botrányoknak.

 

A jobb felső sarokban találjuk az új lehetőséget

Az Instagram tehát él és virul, ebből pedig az következik, hogy ott fejleszt és újít, ahol csak tud. Ha már a Snapchattől áthúztak minden használható funkciót, most ráfordulnak kicsit a YouTubera, ugyanis az új lehetőségeknek hála akár 1 órás videót is felpakolhatunk a profilunkra. Lehet, hogy a jövőben a vloggerek is átköltöznek?

 

 

A másik újdonság az Instagram TV, amely mára már minden felhasználó számára elérhetővé vált az alkalmazáson belül. Az IGTV-n jelenleg még csak a nagyobb celebek, csapatok vagy márkák videóit találhatjuk meg, de hamarosan biztosan ellepik majd a felhasználói tartalmak is. A videók között tudunk szépen lavírozni, kereshetünk névre, hosszúságra de csak simán böngészhetünk is z érdekességek között. Az IGTV egyébként saját alkalmazást is kapott, amelyet Androidra ITT iOS-re pedig ITT tudtok letölteni.

 

Ki veti bele magát?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: