2018. 06. 19., kedd, 10:27

Pizzafutár támadt lányokra a Füredi csomópontban

Rendkívül érdekes, egyben dühítő történet landolt postaládánkban a minap, amelyben egy hölgy arról számolt be, hogy egy pizzafutár miként támadt rá, és két másik barátnőjére Kaposvár legnagyobb csomópontjában.

Hétfő délután 4 körül történt az eset, amikor olvasónk és két barátnője a Tesco felől érkeztek a Füredi csomópontba autójukkal, ahol jobbra szerettek volna kanyarodni, és Toponár felé folytatni útjukat. A járdáról azonban körülnézés nélkül az útra hajtott egy robogós pizzafutár, akit a lányok majdnem elütöttek, de szerencsére még időben meg tudtak állni, így nem történt baleset. A lányok rögtön fel is csattantak és rászóltak a robogósra, hogy a zebrára talán nem így kellene kivágódni, hiszen alig pár méteren múlott csupán, hogy nem történt súlyos baleset.

Amikor a lányok haladtak volna tovább, váratlan dolog történt.

 

Gondoltuk megyünk is tovább, nem történt szerencsére nagyobb baj, mire ő megfordult, mellénk gurult és torkaszakadtából üvölteni kezdett. Minősíthetetlen szavak hagyták el a száját, többször is a lek*rvázott bennünket, a barátnőmnek pedig üvöltött, hogy meg kellene tanulni vezetni és körülnézni. Ekkor rászóltam, hogy jól van, elég lesz, hagyjon minket békén, menjen a dolgára, mire ő az autóhoz lépett és üvöltözve követelte, hogy azonnal húzzam le az ablakot. Természetesen eszem ágában se volt ezt tenni, mire ő akkorát rávágott az üvegre, hogy ha le lettünk volna fulladva, még akkor is újraindult volna magától a kocsink, és közben üvöltött velem, hogy “szállj ki te k*rva”.

 

Amikor a férfi látta, hogy a lányok megdöbbenésükben mozdulni se tudnak, kötőszóként használva a legősibb mesterséget, mutogatva továbbállt, természetesen a zebrán keresztül, robogóval. Az egész történetből viszont számunkra az a legfurcsább, hogy a lányok elmondása szerint mögöttük több autót is feltartott a malőr, ráadásul a zebrákon és járdaszigeteken is több ember végignézte a történteket, de senki meg se szólalt és senki nem lépett volna közbe.

 

A zebrán és a járdaszigeten is voltak emberek, de senki nem szólt volna egy szót se, szerintem még akkor sem, ha a hajamnál fogva rángat ki a férfi a kocsiból. Mondanom sem kell, remegő térddel mentünk hazáig, míg ő, mint aki jól végezte a dolgát, szépen átment a zebrán, robogóval csak úgy “szabályosan”.

 

Nem mindennapi sztori, az biztos...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: