2018. 06. 18., hétfő, 13:38

Ma van a Menj Horgászni! Nap

A nap lassan lenyugszik, vörösre festve az égboltot, kellemesen símogat a szél, bogarak zümmögnek, békák kuruttyulnak. A halak a vacsorához készülődnek, egyre több helyen éledezik a víz... A horgászat - a városi közhiedelemmel ellentétben - nem csak a halról szól, és arról hogy mozdulatlanul ülsz a botjaid mellett. A Menj Horgászni! Nap a horgászat igazi szépségeire hívja fel a figyelmet.

Mindenki érzi, hogy a rohanó világban egyre több szükség van a természetben való kikapcsolódásra. Valaki csak sétál, biciklizik, vagy olvas egyet a parton, de aki ráérzett a horgászat örömeire, nem igen adja alább az aktív pihenést. A horgászat meditáció is egyben, és remek módja hogy újra kapcsolatba kerüljünk a természettel. 

 

 

Ha te az aktív horgászok között vagy, nem kell győzködnünk hogy a ma estét/délutánt a parton töltsd, ha még nem horgásztál, itt az ideje hogy elkezdj!

 

Idány a Deseda, vagy valamelyik közeli tó, dobjátok be a botokat, rottyantsatok egy bográcsot, ciccentsetek egy sört, és rájöttök hogy nincs is ennél jobb kerek e világon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: