2018. 06. 18., Hétfő, 12:48

Nagyon extrán maxolta ki az otthoni újrahasznosítást egy kaposvári virágkötő - Így lesz a lyukas ajtóból egyedi lakásdísz

Ne dobjatok ki mindent, ami első ránézésre már nem használható! Szuper példával maxolta ki az otthoni újrahasznosítást egy kaposvári hölgy, aki a virágkötészetet hozta össze az ajtójavítással, a végeredmény pedig nagyon látványos.

Edinának nem volt lehetősége új ajtót venni, így csak nézegette az ajtón keletkezett lyukat egy jó ideig, és virágkötőként azon gondolkodott, hogy milyen kötészeti megoldást fogok alkalmazni.

Ilyen volt:

Aztán egy nap leemeltem a keretről az ajtót, kivittem a virágműhelyembe, és alkotni kezdtem... A tejeskávé szín adott volt az ajtó miatt, az ajtó keret csoki barna, úgyhogy ezekkel a színekkel kellett gondolkodnom. Próbáltam olyat készíteni ami minden évszakhoz passzol, mivel egy beltéri ajtóról van szó, viszont nem központi helyen van. Végül megszületett a tökéletes hibaeltakarás.

Ilyen lett:

Ha érdekelnek benneteket a kreatív virágkötészeti megoldások, nézzetek rá Edina online boltjára, többek között ilyen jóságokat találtok:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: