2018. 06. 11., Hétfő, 14:40

Tökéletes kikapcsolódást nyújt a lurkóknak a desedai Pecatábor!

​Jövő héttől már a fiataloknak is megkezdődik hivatalosan a nyár, hiszen az iskolák becsukják kapuikat, és sok ezer lurkó jut megérdemelt szabadidőhöz. Ilyenkor azért jó választásnak tűnik a szervezett keretek közötti táborozási lehetőségek egyike, amelyek közül Kaposváron nyugodt szívvel tudjuk kiemelni a desedai Pecatábort.

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén már jóval nagyobb volumenű táborozási lehetőséget hirdettek meg a Desedánál. Idén június 18-tól egészen augusztus 17-ig tartanak heti turnusokat, szám szerint kilencet, amelyek közül három már azonnal be is telt. 7 és 15 év közötti gyerekeket várnak a szervezők, akik egy teljes hetet tölthetnek el a Desedánál, miközben minden nap változatos programokkal készülnek számukra. Ugyan a fő irányvonal a tábor nevéből is adódóan a pecázás lesz, de nem csak arra kell itt gondolni, hogy egész nap egy bottal a kezükben álldogálnak a gyerekek a tóparton.

Természetesen a játékra is lesz bőven idő, amelyek csónakázásban, vízi csatákban, ügyességi és horgászversenyekben öltenek majd testet.

A Pecatábort megelőzően úgynevezett ráhangoló rendezvényeken a Pecaszombatokon már lehetett ismerkedni a horgászattal, hiszen a Magyar Országos Horgász Szövetség nagy hangsúlyt fektet a fiatalok nevelésére és támogatására. Ezért is hívtak el több olyan ismert sztárhorgászt is, akik már ismerik a sport csínját-bínját, így értékes és hasznos tudásra tehetnek szert tőlük a fiatalok, ha a Pecatábort választják a nyáron.

További részletes információkat a +36-30-599-8088 vagy a +36-20-235-6451 telefonszámon lehet beszerezni, vagy e-mailben a pecatabor.deseda@gmail.com címen, Facebookon pedig a hivatalos oldalukon érdeklődhettek.

Ha beleférnénk a korosztályba, még mi is mennénk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: