2018. 06. 01., péntek, 15:26

Bomba ötlet! - A tűző napra sikerült visszahelyezni a Sétáló utcai padokat

Olvasónk hívta fel rá figyelmünket, hogy a Rippl-Rónai Fesztivál alatt a bódék miatt ideiglenesen eltávolított Sétáló utca elején lévő padokat sikerült olyan szerencsétlenül visszahelyezni, hogy azóta ember nem használta őket. És valóban, ki a fene akar a tűző napon megpihenni?

Az eredeti állapot úgy nézett ki, hogy a három padból kettő az utca Erste bank felőli, árnyékos oldalán volt, melyeken előszeretettel pihentek meg a járókelők és a közelben levő irodák látogatói.

 

Szép ez a szabályosság, de nagyon nem praktikusA másik oldal már 10 órától árnyékban van

A fesztivál utáni visszarendezés során azonban mindhárom pad a másik oldalra került, mondván, hogy azoknak egy sorban kell lenniük. Valóban, szép ez a három pad egymás mellett, csak épp az elsődleges funkciójukat vesztették el, hiszen kinek van kedve a tűző napon üldögélni? (Attilánkon kívül persze

Halkan megjegyeznénk, hogy a virágos ládákat viszont sikerült épp a lefolyóra visszahelyezni. (de azok meg biztos úgy szépek)

 

A virágládák sem a legjobb helyre kerültek vissza...

 

Olvasónk kérése tehát a kompetens személyekhez: - Kérem szíveskedjenek a padokat visszahelyezni az árnyékos oldalra! Köszönöm szépen minden járókelő nevében!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: