2018. 05. 31., csütörtök, 09:32

Szoktál értékes holmit pakolni a bőröndödbe repülésnél? Ha megnézed ezt a videót többé már nem fogsz…

Érdekes módon kezeli az utasai bőröndjeit az egyik légitársaság, legalábbis egyik utasuk felvétele erről tanúskodik.

Szerencsére nem mindenkivel, de azért sokakkal előfordult már, hogy repüléskor megsérült a bőröndjük, vagy akár a benne lévő értékek. Ez elég bosszantó tud lenni főleg egyből a nyaralás elején, hiszen kerekek nélkül elég nehézkes végighúzni egy ismeretlen országon a táskánkat. Vanessa Marsh eddig még nem járt így, ám amikor épp felszállni készült Honoluluban a Hawaiian Airlines egyik gépére, akkor érdekes látványra lett figyelmes.

 

 

Vanessa meg is örökítette a meglepő mozdulatokat, amelyek arról tanúskodnak, hogy a társaság egyik alkalmazottja milyen ügyesen pakolja a poggyászokat. Természetesen a videót posztolta a Twitterre, ahol elképesztő reakcióhullámot indított be, és nem meglepő módon a felháborodott kommentelők voltak többségben. A légitársasághoz is eljutott a felvétel, amelynek hatására megígérték, kivizsgálják az ügyet.

 

 

Na persze, sokszor hallottunk már ilyet, aztán amikor a több tízezres bőröndünk törött kerékkel vagy szétrepedve érkezik vissza kezünkbe az a mi hibánk, mert rossz minőségű darabra ruháztunk be. És a bőrönd még egy dolog, de ami benne van, azt is érdemes megválogatni a felvételek láttán, nem igaz?

 

Veletek történt már hasonló?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: