2018. 05. 30., szerda, 20:00

#budinülök - Okosabb leszel ha fagyit reggelizel!

​Máig megoszlanak a vélemények a reggeli kapcsán, kell-e, fontos-e, vagy hagyjuk az egészet és később falatozzunk valamit. Nem akarunk mi sem dönteni ebben a vitában, viszont van valami, ami feldobhatja a napunk első perceit.

Mint tudjuk a jó reggeli energiát ad, karbantartja az izmokat, fokozza az anyagcserét és csillapítja a fájdalmat. Mindezek eléréséhez azonban változatos reggelit kell fogyasztanunk, amely tartalmaz banánt, zabpelyhet, grapefruitot, tojást és gyömbért. Viszont most találtak egyszerűbb megoldást is.

 

 

Mégpedig a fagyit, hiszen a japán Kjorin Egyetem kutatásából kiderül, hogy ha fagyit reggelizünk okosabbak leszünk. Tesztjeik során a kutatók megállapították, hogy a rendszeresen, reggelire fogyasztott jéghideg édesség aktivizálja az agyat és fejleszti az intelligenciát, ráadásul ellát energiával és ásványi anyagokkal. Természetesen nem mindegy, hogy milyen fagyit tolunk be reggel, fontos, hogy minőségi alapanyagokból készüljön és lehetőleg ne tartalmazzon hozzáadott cukrot.

 

Kávé helyett jöhet egy fagyi? Sőt, jegeskávét ide!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: