2018. 05. 28., Hétfő, 11:02

Sztárparádé júniusban a Szivárvány Kultúrpalotában!

Halász Judit, Kovács Patrícia, Gálvölgyi János és Pataki Szilvia is megfordul majd a Szivárvány színpadán az első nyári hónapban.

Viszont nem csak a színpadon lesz nagy sürgés forgás, hanem a vásznon is, hiszen rengeteg film közül lehet majd válogatni júniusban a Szivárvány mozijában. A sort majd a Könyvklub című amerikai vígjáték kezdi, majd ezt követi A szelíd teremtés, a 7 vérfagyasztó nap és a Sztálin halála is. A  várva várt magyar természetfilm is látható lesz majd a Szivárványban a Balatonról, a Mosonyi Szabolcs rendezte Vad Balaton négy alkalommal is műsorra került.

De itt még nincs vége a filmek sorának hiszen a Belle és Sebastien 3., a Vissza a gyökerekhez, Vronszkij története, Szaffi és a Szerelembe gurulva is műsorra került a Szivárványban. Ugyan a filmek lesznek most főszerepben, de a színpadot se hagyják magára, hiszen június 9-én Halász Judit tart egy előadást a legkisebbek számára Csiribiri címmel, majd pedig június 21-én a Legyen a feleségem című Játékszín előadás érkezik a Szivárvány Kultúrpalotába.

További információkért és jegyekért keressétek fel a Szivárvány Kultúrpalota oldalát!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: