2018. 05. 20., vasárnap, 11:08

20 eset, amikor az éttermek egy kicsit túltolták a kreativitás bringát - A 6-os és a 8-as mindent visz!

Van egy finom vonal a kreatív és a nevetséges között, és vannak éttermek, amelyek hajlamosak ezt átlépni. Aláírjuk hogy nagy a verseny közöttük és valamivel ki kell tűnni a tömegből, de ez nem azt jelenti hogy esernyőben kell koktélt felszolgálni vagy napozószéken csirkét tálalni. 20 rossz példa, amikor valamelyik étterem túltolta a krea bringát!

#1 Hmm, minden nagyon ízletesnek tűnik ebben a... szerszámosládában

 

#2 Őőőőőő

 

#3 Végre megérkeztek a hagymakarikáink. Egy zsiráf nyakán.

 

#4 Almás tészta virtuális tányéron tálalva

 

#5 Dobozos saláta

 

#6 Amire nincsenek szavak.

 

#7 Ravioli, ruhaszárító módra.

 

#8 Koktél esernyőben tálalva. Egyszerűen brilliáns.

 

#9 Mizo-val töltött fehér csoki On a papucs

 

#10 Elnézést, nem mondtam hogy semmi kedvem egy fa kézről elfogyasztani a kaviárt?

 

#11 Steak krumplipürével, Martinis pohárban tálalva, oh.

 

#12 Bacon szalonna x Barbie babák

 

#13 Ilyen amikor a séf a második gyerekkorát éli?

 

#14 Egy korsó sört kértem bakker, nem egy tudományos kísérletet...

 

#15 Jó étvágyat!

 

#16 Ezt most miért kellett?

 

#17 Én ételt rendeltem, nem egy rohadt hínárerdőt!

 

#18 Senki nem szólt nekik hogy nem kutyák vagyunk?

 

#19 A hypster tálalás magasiskolája

 

#20 Pizza x snowboard

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: