2018. 05. 14., hétfő, 14:28

Újabb belvárosi teraszon élvezhetjük a melengető nap sugarait

Itt a jó idő, végre egész nap élvezhetjük a nap melengető sugarait - ha épp nem esik mint ma -, és ehhez a legjobb kiegészítő nem más, mint egy jó kávé, ha pedig a szabad ég alatt fogyaszthatjuk el, csak hab a tortán. 

A barátságos vintage hangulatáról ismert Zárda utcai kávézót már figyelmetekbe ajánlottuk csodás péksüteményi, kávéi és fagyijai okán, most helyes kis teraszával hívta fel magára figyelmünket.

 

 

Az említett jóságok mellett a nagy melegben ajánljuk figyelmetekbe jéghideg limonádéikat, melyek erdei gyümölcsös, epres, citrusos és mangós-almás ízekben hűsítenek. Kifejezetten nagy figyelmet fordítanak a valamire érzékeny vendégekre, így laktóz-glutén-és tejmentes sütikből válogathattok, de a klasszikus sütik továbbra is a hűtőben maradnak és a fagyikínálatban is találunk több féle cukormentes ízt.

 

 

Egy saját találmánnyal is előálltak a mogyorókrém imádók legnagyobb örömére, a Nutellino névre keresztelt nyalánkság Nutellából, sürített tejből, tejszínhabból, törtmogyoróból készül és lehetetlen neki ellenállni.

 

A héten egy extra akcióval várnak benneteket, minden kávé mellé egy mini vajas croissant-al kedveskednek, sőt ha kicsit szerencsések vagytok, egy páros Nutellino-val is megvendégelnek, ITT tudtok érte játszani!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: