2018. 05. 10., csütörtök, 11:30

McCarthy megint brillírozik - Megérkezett a Partiállat!

Nagy kedvencünkké vált az elmúlt évek során a vígjátékok új üdvöskéje Melissa McCarthy, imádtuk a Kémben, a Női szervekben és a Főnökben is, nem csoda hát, ha már most alig várjuk, hogy láthassuk legújabb alkotását.

Ezúttal nem csak a főszereplőt játssza Melissa, hiszen a Partiállat sztoriját ő és férje együtt alkotta meg. A történetet nem nagyon kell túlgondolni, adott egy anyuka Deanna, akinek lánya már egyetemista, miközben ő elmúló kapcsolatát gyászolja. Ég még benne a tűz, menne, bulizna és nem akarja beismerni, hogy eljárt felette az idő. Hol máshol fiatalodhatna az ember éveket, mint az állandóan pezsgő éjszakai élettel megáldott egyetemen? Deanna beiratkozik hát, és lányával együtt veti bele mindabba, amit egy rangos intézmény kínál számára: pia, bulik, pasik és még több buli.

 

 

Az anyuka szépen lassan lánya fejére nő, és még durvábban tolja az éjszakai életet mint gyermeke, amelynek szépen lassan következményei lesznek, a helyzet egyre csak bonyolultabbá válik. A filmtől a már jól megszokott, igazi nyers McCarthy humort lehet várni, amely töménytelenül fogja számunkra adagolni a jobbnál-jobb poénokat, hiszen a színésznő neve mára már összeforrt a garanciával egy jó vígjátékra. Ha szeretnétek nevetni egy jót, az alábbi időpontokban keressétek fel a kaposvári Cinema Cityt:

 

Csütörtök: 17.45, 20.00

Péntek: 13.30, 17.45, 20.00, 22.30

Szombat: 13.30, 17.45, 20.00, 22.30

Vasárnap: 13.30, 17.45, 20.00

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: