Jövő héten végre IGAZI kínai étterem nyílik Kaposváron!

2018. 05. 10., csütörtök, 13:20

Jövő héten végre IGAZI kínai étterem nyílik Kaposváron!

Márciusban fedeztük fel, hogy korlátlan fogyasztásos kínai étterem nyílik a városban, amire most már nem is kell olyan sokat várni, hiszen május 16-án pontban 11 órakor megnyitja kapuit a hely. Mutatjuk a részleteket:

 

Egy kezünkön nem tudnánk megszámolni, hogy hány éve nincs egy rendes, nem magyaros jellegű ázsiai étterem a városban, épp ezért is nagy boldogság, hogy az Ázsia Konyha, tapasztalt, több éve a szakmában dolgozó kínai szakácsokkal vár majd minket jövő szerdai nyitásától kezdődően. 

 

 

A kaposvári éttermekhez hasonlóan ebédidőben, azaz 11-től 14 óráig várnak titeket, a már emlegetett svédasztalos korlátlan fogyasztásra a nyitástól kezdődően, nem kevesebb mint 1200 ft/fő árért. A menüben  kínai és magyar ételekből válogathatunk majd az elmondásuk szerint. 

 

 

 

A fő profil mégis inkább a készételeken van, amelyből az előételektől kezdve, a főfogásokon keresztül, a desszertekig 71 fogásból válogathatunk az igazi kínai ételek közül. Ha valamit kiemelnénk, amit a kaposvári felhozatalban biztos nem találtok meg, az a marhahús vaslapon, a rengeteg tengergyümölcsei  (tintahal, rák) étel, a levesek és persze még a végtelenségig sorolhatnánk. 

 

 

Nem kell attól sem tartanotok, hogy ne férnétek be, hiszen az étterem két emeleten letisztult külsővel, ázsiai dekorációval és persze kedves kiszolgálással várja majd a betérőket. Ha ez még nem lenne elég, minden hónapban külön VIP kártyával készülnek számotokra, amit 10.000 ft-os fogyasztás felett kaptok meg és nagyon szuper kedvezményekhez, ingyen kóstolókhoz juthattok majd vele. 

 

 

Mi már tűkön ülve várjuk, hogy kinyisson Kaposvár első igazi kínai étterme, az Ázsia Konyha, ahová most 10 ember ingyen fogyasztást nyerhet! Ezen a linken tudtok velünk játszani!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: