2018. 05. 09., szerda, 09:52

Egy kisbusszal okozott kárt, szó nélkül elhajtott

Keresi a rendőrség annak a fehér kisbusznak a tulajdonosát, aki még kedden okozott anyagi kárt a Széchényi téren, majd az adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 14010/5816/2018. ideiglenes számon folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismertlen személy május 8-án 8 óra körül egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér színű autóbusszal Kaposváron, a Széchenyi téren balesetet okozott. A sofőr neki ütközött az úttest bal szélén leállított Volkswagen típusú gépkocsinak, majd adatai hátrahagyása és a hatóság értesítése nélkül távozott a helyszínről A baleset következtében anyagi kár keletkezett.

 

 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

 

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: