Beküldés

2018. 05. 04., péntek, 13:06

Összefogásnak hála mentettek meg egy eltűnt idős hölgyet Patalomban - VIDEÓVAL

A patalomi idősek otthonából tűnt el egy 66 éves hölgy, aki erős demenciában szenved, így térben és időben sem képes tájékozódni. A nőt az igali és a kaposvári rendőrök, a polgárőrök és a civilek összefogásával találták meg egy nappal később magatehetetlen állapotban, de még időben.

A Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság Tevékenység-Irányítási Központja felé május 3-án érkezett bejelentés a patalomi idősek otthonából, hogy egyik idős lakójuk engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, hollétéről azóta nem tudnak. A bejelentő elmondta, hogy a hölgy erős demenciában szenved, térben és időben sem képes tájékozódni.

 

A bejelentést követően az igali és a kaposvári rendőrök, polgárőrök és civilek bevonásával azonnal megszervezték és megkezdték az asszony felkutatását, amit nyomkövető kutya és a Készenléti Rendőrség helikoptere is segített. Az összefogásnak és a kitartó keresésnek köszönhetően a rendőrök május 4-én a délelőtti órákban Patalom külterületén, egy mezőgazdasági területen a helikopterről észlelték az eltűntet, akihez a kutatásban résztvevőket azonnal odairányították. A 66 éves asszonyra magatehetetlen állapotban találtak, erősen kiszáradt, ezért a rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a nőt kórházba vitték.

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!