2018. 05. 04., péntek, 13:05

Megnyílt az e-cafe kerthelyisége, szabadban bulizás ON!

Kaposvár underground zenei játszótere, az e-cafe ígéretéhez híven beújított a szabadtéri szezonra és megnyitotta eddig parlagon heverő hátsó teraszát.

Ha kijön a jó idő, már csak egy dolgot kívánhatunk a jó zenék mellé, ez pedig a szabadban bulizás, amire egyébként nem sok lehetőség van Kaposváron. Mostantól ez a hiányosság is megszűnik az e-cafe-ban, miután megnyitották hátsó teraszukat, mely a tavasz és nyár folyamán sok boldog hepening színtere lesz.

 

A kép még nem teljes, újabb napvitorlák, növények és egyéb kellékek érkeznek hamarosan

A terasz a nyitvatartás teljes ideje alatt rendelkezésetekre áll, így délután 16 órától hűsítő sörözéshez, esténként pedig akár grillezéssel egybekötött zenés szeánszokhoz is eszményi helyszínként funkcionál, belefuthatunk itt akusztik koncertekbe és csillezős délutáni történésekbe is jó idő esetén.

 

 

A kiemelt programokat illetően ne is menjünk túl messzire, csak május 25-ig, ekkor a Fényhangár csapata veszi kezelésbe az udvart, itt kap helyet ugyanis a Rippl-Rónai Fesztiválon belül megrendezésre kerülő kis kedvencünk, a Fényhangár csapata által életre hívott HangKépUnderground, melyről hamarosan bővebb információkkal is szolgálunk.

 

 

Aztán június 9-én érkezik Bohumil, Gardener és Kissin, erről az estéről még nem tudni túl sokat, csak a fellépők alapján feltételezhetjük hogy pazar szetteknek leszünk fültanúi.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: