2018. 04. 29., vasárnap, 10:44

Ha ma csak egy helyre mehetnénk el, az tuti az unikornis vízi világ lenne!

Ellepte az Instagramot a Fülöp-szigetek legújabb látványossága, az Inflatable Island. Nem is csoda, hogy felkapták a közösségi médiában, hiszen elképesztően látványos víziparkról van szó, egy gumimatracokból felépített szigetvilágról.

 

 

Az Inflatable Island valójában egy óriási vízi játszótér, de persze nem csak gyerekeknek. Sőt, leginkább a fiatal felnőtteket vonzza a különleges életérzést nyújtó gumimatrac-sziget. Ázsia legnagyobb vízen úszó játszótere valójában 2017 eleje óta üzemel, idén viszont olyan fejlesztések voltak, amelyekkel még inkább megnövelték a látogatószámot.

 

 

Egy színes napernyőkkel és babzsákokkal tarkított lounge, illetve a nagy matracsziget már jó egy éve a látogatók rendelkezésére áll. A matracsziget természetesen különböző izgalmas játékokból áll: lehet hegyet mászni, majomként átcsimpaszkodni a víz felett, trambulinon ugrálni és csúszdázni. Továbbá hidak, rámpák és hinták is vannak a szigeten, az egészen komoly kis szerkezetekről nem is beszélve, mint a kilenc méteres katapult és a lián, amit Tarzan is megirigyelhetne, ugyanis tíz méter magasból lehet a vízbe ugrani vele. Beszámolók szerint egy itt eltöltött nap egy kellemes edzéssel is felér.

 

 

Ezt egészítették ki az idei szezonra egy csillámpónis témával. Először is a parton felhúztak egy újabb lounge-t, ez a Pink Bali Lounge. Talán nem nehéz ebből kitalálni, hogy egy csupa rózsaszín pihenőről van szó: rózsaszín napernyők és rózsaszín babzsákok alapozzák meg az unikornis témát, ami a vízben folytatódik tovább. A játszótér mellé felépítettek egy kisebb, de hasonlóan izgalmas, játékokban gazdag unikornis-szigetet. Szintén újítás az óriási, szintén vízen lebegő kivetítő, amin akár filmet is lehet nézni, ha lepihennél a parton.

 

 

Ami az árakat illeti, nem annyira vészesek, de persze a bárnál fogyasztani is lehet bőven, így mindig van felfelé. Van egyórás, kétórás, félnapos és egész napos jegy is, utóbbi átszámítva nagyjából 4400 Ft körül van. Természetesen születésnapi csomagokkal is készültek, ezek már húzósabb árban vannak, de akár BBQ partit is lehet kérni hozzá. 

 

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: