2018. 04. 26., csütörtök, 14:14

Tervben van, hogy fizetős lesz a Facebook...

Bárcsak írhatnánk, hogy szenzációhajhász címről van szó, viszont az igazság az, hogy a Facebook ügyvezető igazgatója tett pár érdekes bejelentést.

Sherly Sandberg a főkolompos most a Facebooknál, aki megpróbálta tisztázni azokat a pletykákat, amelyek már évek óta keringenek a közösségi oldal fizetőssé válásáról. Sandberg elmondta, hogy valóban fontolóra vették az előfizetés lehetőségét, és nem zárkóznak el semmiféle módszer elől ahhoz, hogy jelentős bevételt termeljen az oldal.

 

 

A pénzügyi helyzetet egy konferenciabeszélgetés keretein belül hozta szóba, amikor kijelentette, hogy nincs kizárva a lehetősége annak, hogy a jövőben valamilyen formában pénzt is kérhessenek a Facebookos jelenlétért cserébe. Mark Zuckerberg ezzel szemben többször is nyilatkozta már azt, hogy a legnagyobb közösségi oldalnak mindig lesz ingyenes szegmense, viszont az ötlet elől ő sem zárkózott el, így benne van a pakliban, hogy lesz fizetős változat. 

 

 

A szakértők össze is dugták gyorsan a fejüket, és arra jutottak, hogy 10-15 dollárt kérhet majd el a Facebook havonta a felhasználóitól, amely nagyjából 2500-3000 forint lenne hazánkban. Szerencsére mindez még a jövő zenéje, hiszen nem hinnénk, hogy a jelenleg a Facebookot övező adatvédelmi botrány után egy ekkora változást is be mernének dobni a felhasználóknak.

 
Fizetnétek ti a Facebookozásért?
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: