2018. 04. 23., Hétfő, 09:25

Több száz munkalehetőség közül válogathatunk kedden a Kaposvári Egyetemen

Április 24-én rendezik meg idén a Karrier Napot a Guba Sándor utcai campuszon. Az érdeklődőket már reggel 9.30-tól várják az aulában, ahol a kiállító cégekkel való ismerkedésen kívül, több kísérőprogram közül is válogathatunk.

A hallgatói szolgáltatások között fontos szerepet tölt be a karrier tanácsadás a Kaposvári Egyetemen, hogy a jelenlegi valamint a már végzett hallgatóik minél nagyobb létszámban tudjanak képességeik szerint sikeresen elhelyezkedni. A Karrier Napon több tucatnyi környékbeli cég sorakozik fel az egyetem aulájában, hogy tájékoztatást adjon a karrierépítési lehetőségeiről, és az állásajánlataikról.

A cégeken kívül több kísérő programot is összedobtak a szervezők, így lesznek céges kvízjátékok,  ki lehet próbálni a VR szemüveget, workshopot tart a Compass, de tartanak tréningeket, kerekasztal beszélgetéseket, és adnak tippeket a legújabb állásinterjús technikákhoz is.

Annak tehát, aki munkát szeretne váltani, vagy épp munkahelyet keres, kitűnő választás lehet kedden a Kaposvári Egyetem, ahol egy helyen tud begyűjteni minden fontos, karrierlehetőséggel kapcsolatos információt a környékről.

Mutatjuk a részletes programot:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: