2018. 04. 21., szombat, 10:32

Épp a postán vették át a pszichoaktív cuccot, amikor lecsapott rájuk a jard

Egy marcali és egy mesztegnyői lakos postán rendelte az új pszochoaktív kábítószernek minősülő anyagot, amit terjesztettek is. 

A postán kapcsolták le őket

Április 20-án 14 óra 55 perckor egy 25 éves és egy 27 éves férfi a marcali postán egy csomagot vett fel, amikor a rendőrök elfogták őket. Az érkezett küldeményt lefoglalták, ami az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagot tartalmazott. H. Károlyt és O. Zsoltot az egyenruhások bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Marcali Rendőrkapitányságra előállították.

 

Terjesztették a szert

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított személyek ismerettségi körükben terjesztették a tudatmódosító szert, ezért őket új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 

Házkutatások után további három embert vittek be 

Az eljárással összefüggésben a rendőrök több helyen is tartottak házkutatást, amelynek során kábítószergyanús növényi törmeléket találtak és foglaltak le, valamint további három személyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítanak megalapozottan.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: