2018. 04. 17., kedd, 14:24

BeerSeeWalk, AK26 és Rico & Miss Mood egy éjszakán a Sportcsarnokban!

Május 12-én ismét nagyszabású rendezvényt tartanak a kaposvári Sportcsarnokban, ezúttal a hip-hop, az R&B, a mulatós, a sláger és a minimal szerelmeseinek kedveskednek majd a Bankett éjszakáján.

Alig hevertük ki a Retro Fesztivál fáradalmait, ismét készülhetünk egy hosszú éjszakára Kaposváron. Ezúttal a Hangász Produkció tart nagyobb bulikát 10. születésnapja alkalmából május 12-én szombaton, ahol egy este több, Magyarországon népszerű és Kaposváron közkedvelt együttes fellépéseit is élvezhetjük majd.

 

 

Nem ismeretlen rendezvényről van szó, hiszen több mint 10 évvel ezelőtt óriási érdeklődés volt az akkor még Bánkett néven futó buliknak. A helyszín akkor még a Szivárvány volt, ám ott is alig fértek el az érdeklődők, így nem csodálkozunk rajta, hogy egy jóval tágasabb terület, a sportcsarnok lett most megcélozva. Az egy évtizeddel ezelőtti képeket böngészve mi is rengeteg ismerős arccal találkoztunk, lehet, hogy még saját magatokba is belefuttok a képek között, ha van egy kis időtök, mindenképp pörgessétek át őket, fergeteges bulik voltak a Bánkettek akkoriban!

 

 

A cél most hasonló, több száz fiatallal és a stílus iránt érdeklődő szórakozni vágyóval megtölteni egy éjszakára a csarnokot, hogy kicsit visszaidézzük a régi időket, és bebizonyosodjon, hogy lehet még Kaposváron is fergetegeset bulizni!

 

 

Nem akármilyen line-upot dobtak nekünk össze most se a srácok, hiszen fellép majd az AK26, Rico & Miss Mood, a BSW, a Rio Zenekar, a Tesók együttes, Zareh Kan és a My Dirty House is! Válogatni tehát mindenki tud, bár mi mindegyik előadóra rá vagyunk pörögve, így nem kizárt, hogy sok más rajongóval egyetembe mi is végigtalpaljuk majd az egész éjszakát.

 

 

Kapunyitásra este 7-kor lehet számítani, ám érdemes már korábban beszerezni a jegyeket, ha spórolni akarunk néhány ezrest. Elővételben szerte a városban hozzá tudtok jutni, de online is megvásárolhatjátok őket a tixa.hu oldalon. Ha nem akartok lemaradni a legfrissebb hírekről a bulival kapcsolatban, akkor jelezzétek részvételi szándékotokat az eseménynél, ITT! 

 

Mi már bekarikáztuk a dátumot a naptárunkban, ti se maradjatok le róla!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: