2018. 04. 16., Hétfő, 14:00

Korzóznak az utánfutós lomisok Kaposváron

Egész héten tart a kaposvári lomtalanítás, ahol előre meghatározott időpontokban kerülnek majd elvitelre a kihelyezett holmik, amit a lakók 1-2 nappal a szállítók megérkezése előtt, ki is helyeznek az utcára. Ám ilyenkor gyűlnek a húsra a legyek, akik átmustrálják a holmikat, egyik olvasónk pedig most írt velük kapcsolatban egy levelet nekünk, mert a környékükön meggyűlt velük a bajuk. 

"Napközben már észrevettünk felderítőket, akik a bútorok között mustrálták a lomokat. Velük egy-egy hangos szón kívül nem is volt problémánk, ám az esti hadsereggel annál inkább. Ahogy besötétedett, megjöttek társaik, akik szétbontották a lomtalanításra kihelyezett holmikat (nem kis zaj kíséretében) ezzel oltári rumlit hagyva az amúgy szépen elrendezett dolgok körül az utcában. A főbb problémát inkább a hangos kopácsolás okozta, hiszen ott helyben szétbontottak egy hűtőt, hogy kiszedjék belőle a haszonsítható részeket. "

Nem csak olvasónk, de mi is tapasztaljuk, hogy a városban mennyien gyűjtögetnek lelkesen ilyenkor, amivel nem is lenne gond, hiszen már nincs rájuk szüksége az embernek, de ez történhetne zajongás és kupleráj nélkül is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: