2018. 04. 14., szombat, 15:36

Gamer telefont fejlesztett a Xiaomi - Iszonyat komoly lett

A Black Shark névre keresztelt telefon teljesítményben minden mai csúcstelefont elver, emellett folyékony hűtést és felcsatolható kontrollert is kapott.

 

Technikailag mondjuk nem teljesen a Xiaomi telefonja, hiszen a Xiaomi csak befektetőként van jelen a Black Sharkot fejlesztő cégben, de maradjunk annyiban, hogy a gémer-teló pont olyan, mint amit a Xiaomitól várnánk, vagyis brutálisan erős és hajmeresztően olcsó.

 

 

A telefonban a legújabb Snapdragon 845 procit találjuk 6 vagy 8 GB RAM társaságában, emellett egy hatcolos, 2160x1080 pixeles, kiemelkedően nagy fényerejű kijelzőt és 4000 mAh-os akksit. A folyamatos játéknál gyakorlatilag elkerülhetetlen túlmelegedést a fejlesztő folyékony hűtéssel orvosolta, a gémerek pedig emellett egy fizikai kontrollert is vehetnek 28 dollárért, amit a telefon oldalára lehet felcsattintani.

 

 

Na és most jön a lényeg, ugyanis a mai csúcstelókkal szinte mindenben megegyező Black Shark (amiben amúgy 12 megapixeles duál kamera is van) mindössze 560 dollárba kerül (alig feleannyiba, mint mondjuk egy iPhone), de ha megelégedsz 6 GB RAM-mal, akkor ennél is olcsóbban, 480 dollárért hozzájuthatsz.

 

4 betű: KELL!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: