2018. 04. 12., csütörtök, 13:00

Holnaptól indul a kürtöskalács fagyi szezon Kaposváron!

A tavalyi év egyik legnagyobb slágere a kürtöskalács fagyi, visszatér a kaposvári felhozatalba, és már nem is kell rá sokat várni!

Április 13-tól kezdve a városban kizárólag  a Honvéd fagyizóban, lesz kapható az egyik legkedvencebb nyalánkságunk, a kürtöskalács fagyi!

 

 

Nézzük az összeállítást!

A megszokott külsejű, kissé fahéjas, igazán omlós kalács lesz az alapja, amibe idén is gyermekkorunk egyik kedvenc lágyfagyija, az igazi tekerős fagyi kerül! Ha kiválasztottátok a több íz közül, hogy melyiket szeretnétek megkóstolni, akkor már csak a díszítés marad hátra, ami csak a jéghegy csúcsa! A mini vattacukor és cukorszórás mellett 6 különböző öntet közül választhatjátok ki a számotokra legszimpatikusabbat. 

 


Idén már kézműves fagyival is kérhetitek!

Tavaly ha gombócos fagyit szerettetek volna csavaros társa helyett, akkor Carte d'OR-os termékek közül válogathattatok. Idén ez is változik, hiszen a kínálatban kizárólag a MannaICE fagyijai lesznek megtalálhatóak. A kézműves fagyijairól híres Manna olyan ízekkel sorakozik majd fel, mint a mézes krémes, sárgadinnye, ananász és rumos mazsolás csokoládé. 

 

 

Jönnek a laktóz nélküli fagyik!

A Honvéd fagyizóban szeretnének odafigyelni azokra is, akik mind betegségből fakadóan, mind pedig fogyókúrás szempontból ideális desszertet keresnek maguknak. A Zero fagyik nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, valamint laktózt és glükózt sem. 

 

Holnaptól kezdve tehát irány a Honvéd Fagyizó, nyaljatok egy kürtöskalács fagyit!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: