Idén se csak anyázz, használd a Kátyúűzőt!

2018. 04. 12., csütörtök, 11:28

Idén se csak anyázz, használd a Kátyúűzőt!

Tavaly mintegy 2,5 milliárd forintot fordít útjainak és járdáinak átfogó megújítására Kaposvár. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is azt kérik tőletek, hogy a kátyúűző.hu oldalon tett bejelentéseitekkel segítsétek a munkát.

Bejelented, és három napon belül megkezdődik a javítás!

Az úthibák száma napról-napra változik, ezért nagy segítséget jelent, ha jelzitek az észlelt kátyúkat a Kaposvári Kátyúűzőn. A kátyúk kijavítása a bejelentéstől számított 3 munkanapon belül megkezdődik.

 

Így működik az oldal

- a helyszínt jól beazonosítható módon fényképezzétek le, és lehetőleg jegyezzétek fel az adott utca neve mellett a házszámot is, ahol az úthibát találtátok.

 

- ha van netes kapcsolatod, lépj be a Kaposvári Kátyúűző (kátyúűző.hu) oldalára.

 

- az oldalon minden mezőt értelemszerűen ki kell tölteni, majd megadod a helyszínt, aztán feltöltöd a fotót, fotókat. A probléma súlyát is jelölheted egy skálán. Add meg az elérhetőséged, hiszen a javítási munkálatok állásáról, befejezéséről értesítést kapsz.

 

- a beküldött adatokat a városgondnokság valós időben észleli és megkezdi az ügyintézést.

 

- az oldalon bárki nyomon követheti a mások által beküldött kátyúk ügyintézését, így elkerülhető, hogy ugyanazt a kátyút többen is jelezzék. A bejelentett úthibákat várostérképen is megjelenítik, s a javítást követően lefotózzák és feltöltik az oldalra.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: