2018. 04. 11., szerda, 12:32

Dwayne Johnson ezúttal egy gorillával az oldalán veri szét fél Amerikát

Mostanában egyre gyakrabban találkozhatunk a Sziklával a vásznakon, nem is csoda, hiszen az egyik legkeresettebb színész jelenleg a volt pankrátor, aki rendszerint darabokra szedi maga körül a környezetet. Nincs ez másképp legújabb filmjében sem, amelyet csütörtöktől már a kaposvári Cinema Cityben is megnézhettek.

 

A játékadaptációk egyik legnagyobb bukása, a World of Warcraft óta most úgy tűnik, ismét a játékok világa felé fordul Hollywood. Az utóbbi időben megsokszorozódtak a videojátékokon alapuló alkotások, gondolhatunk itt a múlt hónapban bemutatott új Tomb Raiderre, valamilyen szinten ide sorolható a Ready Player One is, most pedig beáll a sorba a Rampage – Tombolás. Igaz, ez a játék hazánkban annyira nem volt népszerű, az arcade fénykorában született alkotás inkább a tengerentúlon szerzett magának nagyobb rajongótábort.

 

 

Ugyan a WoW bukása óta óvatosan nyúlnak ezekhez a rendezők, ezúttal úgy tűnik, sikerült összerakniuk egy olyan pöpec filmet, amely megfelel a játékosok, a kritikusok és a témához mit sem konyító átlagnézők elvárásainak is. A film természetesen a játékból táplálkozik, tehát a főszereplői a tomboló óriásszörnyek, akik közé beékelődik hősünk, Davis (Dwayne Johnson) a primatológus. Davis már kicsi kora óta nevelgeti George-t, az albínó majmot, aki teljesen szelíd és kiemelkedő intelligenciával bír. Azonban a gorilla egy elszabadult genetikai kísérlet áldozata lesz, melynek következtében elképesztő méretekre tesz szert, viszont elveszti önkontrollját is, és dühöngő szörnyetegként szabadul el az állatkertből. Davis ekkor csapatot verbuvál, hogy megmentse barátját, ám a buliba közben beszáll a hadsereg is, hogy megakadályozzák a globális katasztrófát. Ráadásként közben még feltűnik két, szintén genetikailag módosított állat, akik eszeveszett rombolásba kezdenek a városokban.

 

 

A Törésvonal rendezője Bred Peyton ezúttal egy olyan filmet hozott össze, amelyben egyszerre elevenedik meg a King Kong, a Joe az óriás gorilla, a Godzilla és a Tűzgyűrű is, amiből már sejthetitek, mekkora zúzásra lehet számítani, ha az alábbi időpontok egyikén ellátogattok a kaposvári Cinema Citybe:

 

CSÜTÖRTÖK: 13.15, 15.30, 17.45, 20.00

PÉNTEK: 13.15, 15.30, 17.45, 20.00, 22.15

SZOMOBAT: 11.00, 13.15, 15.30, 20.00, 22.15

VASÁRNAP: 11.00, 13.15, 15.30, 17.45, 20.00

 

ELŐZETES:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: