2018. 04. 05., csütörtök, 12:03

Brutálisan nagy zúzás lesz hétvégén a Cinema Cityben!

Ha mozi felé vennénk az irányt a hétvégén, bőven lesz miből válogatnunk, viszont két alkotás is kiemelkedik a mezőnyből. Az egyik az óriás robotok és szörnyek újabb összecsapása, amely valóságos látványorgiával kecsegtet számunkra, míg a másik egy újabb remek magyar alkotás, amelytől garantáltan fogni fogjuk a hasunkat.

Tűzgyűrű: Lázadás

Már az óriás robotok első kalandjától sem volt elragadtatva a nagyközönség, mégis elég szép számokat hozott Guillermo del Toro alkotása. Az első részben volt egy kis egyediség, egy kis báj, és legalább nem a következő részre játszottak rá, hanem kerek egésszé varázsolták a filmet, és szépen lezárták, ahogy azt kell. Nem sokan gondolhatták, hogy ezt követően érkezni fog egy folytatás, hiszen a kaijuk pofán lettek vágva egy atommal, az átjárót ügyesen lezárta a csapat, ráadásul a szereplőgárda fele is elhalálozott. Aztán mégis itt az április, és itt a folytatás, ráadásul egy olyan új főszereplővel kiegészülve, mint a Star Warsból már jól ismert John Boyega. A történettől nem kell sokat várni, ahogy az első rész is inkább a zúzásról szólt, itt sem lesz ez másképp. Valaki a bolygónkon újra kinyitotta az átjárót a kaijuknak, akik még dühösebben kezdik el földig rombolni városainkat.

 


Azonban az elmúlt 10 esztendőben hőseink sem tétlenkedtek, és új, erősebb robotokat építettek, amelyek már nappal is fel tudják venni a harcot a szörnyetegekkel, a legnagyobb örömünkre így még látunk is az összecsapásokból valamit. Ám nem csak az óriási monstrumok itt az ellenségek, hanem azok is, akik kinyitották számukra az átjárót, így egy nagyon vagány robot-robot összecsapást is csodálhatunk majd a vásznon. Ha nem ültök be túl nagy elvárásokkal a filmre, és tényleg csak kikapcsolódni vágytok néhány óriás robot, szörny és rommá zúzott város társaságában, akkor még élvezni is fogjátok a Tűzgyűrű második epizódját a kaposvári Cinema Cityben, az alábbi időpontok egyikén:

 

CSÜTÖRTÖK: 13.00, 17.40, 20.00

PÉNTEK: 13.50, 17.40, 20.00, 22.30

SZOMBAT: 13.50, 17.40, 20.00, 22.30

VASÁRNAP: 13.50, 17.40, 20.00

 

ELŐZETES:

 

Lajkó – Cigány az űrben

Nagyon örülünk, hogy mostanában egyre gyakrabban tudunk beszámolni magyar alkotásokról a Cinema City műsorán. A legújabb most Lengyel Balázs vígjátéka, a Lajkó – cigány az űrben. A film egészen 1957-ig kalauzol vissza minket, amikor a Szovjetunió úgy dönt, a baráti országainak lakosai közül lehetőséget ad valakinek, hogy a Föld első kozmonautája legyen. Itt jön képbe főhősünk, Lajkó, aki gyerekkora óta betegesen vonzódik a csillagokhoz, amelyet részben édesanyjának köszönhet, aki beavatta a cigány asztrológia mélységeibe, és akit egyszer véletlenül a házi készítésű rakétáival az égbe is küldött.

 

 

Ezért vágyik hát Lajkó olyannyira az űrbe, hogy köszönhessen anyjának, és közelebb kerülhessen a csillagokhoz. Ám ahhoz, hogy őt válasszák, még elég rögös az út, hiszen Bajkonurban kell megküzdenie egy német, egy észt és egy mongol vetélytársával, hogy bebizonyítsa, ő a legrátermettebb a küldetésre. A rendkívül humoros vígjátékot, közel se hétköznapi poénokkal az alábbi időpontokban tudjátok lecsekkolni a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 18.10

PÉNTEK: 18.10

SZOMBAT: 18.10

VASÁRNAP: 18.10

 

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: