Beküldés

2018. 04. 03., kedd, 14:39

Lezúzta a Honvéd utcában parkoló autót, de nem zavartatta magát - A lakosság segítségét kéri a rendőrség

Március 31-én ment neki egy ismeretlen jármű a Honvéd utcában parkoló Toyota Yarisnak, majd angolosan távozott. Most keresi a rendőrség.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen színű, forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival 2018. március 31-én 11 óra és 19 óra között Kaposváron, a Honvéd utca 51. számú ingatlannál lévő parkolóban anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a várakozóhelyen nekiütközött egy Toyota Yaris típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

 

 

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!