2018. 04. 03., kedd, 09:23

Erre költsd a húsvéti mánit, ne borra! - Lecsekkoltuk a Mobil Shop kiegészítőit

A húsvéti pénzünk már nagyon nyomta a zsebünket, így gondoltuk nem csak magunkat, a telefonunkat is felöltöztetjük kicsit. Benéztünk hát a Mobil Shop üzletébe, ahol lecsekkoltuk a kiegészítőket, majd kiválasztottuk a kedvenc tokokat, amiket náluk találtunk.

Piroska

 

 

Ha már mindenki szuperhős lázban ég, ne félj te is a Vasember színeibe öltöztetni a telefonod! Annak ellenére, hogy a csillámosabb változatot a lányoknak ajánljuk, egy mattabb árnyalatú az urak telefonján is baromi jól mutathat. 

 

Áttetszően elegáns

 

 

Azoknak, akik visszafogottabb tokokra vágynak, ezeket a több színben kapható, áttetsző darabokat ajánljuk. Ne aggódjatok azon, hogy a gumi pillanatok alatt úgy néz ki, mintha sárdagasztásról érkezett volna, hiszen műanyag a kicsike, így könnyen tisztítható. 

 

A HULK

 

 

Ugyan nem zöld a kicsike, de minden gyűrődést bír, így ha kóros telefondobálók vagytok, ezek a tokok valók nektek. Ebben aztán zúzhattok!

 

Masnikban az erő

 

 

A csajosabb tokok kedvelőinek hoztunk két gyöngyszemet, amik pink és arany színben pompáznak. Ha ez nem lenne elég, a tálalásuk is igazán csinos, hiszen masnis dobozban kapjátok kezetekbe ezeket a gyémánt kirakásosra emlékeztető tokokat. 

 

Kicsukom-becsukom

 

 

Azoknak, akik teljes védelmet szeretnének a telefonjukra, a Mobil Shop összecsukható tokjait javasoljuk. Amellett, hogy tökéletesen eltakarják a kijelzőt, a szivárvány szinte minden színéből válogathattok a választékból. 

 

A kulcstartó

 

 

Ez a kulcstartóval is felszerelt gumi tok tökéletes lehet a feledékenyebb versenyzőknek, hiszen a lakás vagy a kocsi kulcsát is felhelyezheted rá. A merészebb versenyzőknek egy szőrös pompomot ajánlanánk, ha igazán extravagánssá szeretnék tenni telefonuk kinézetét. 

 

A láthatatlan ember

 

 

Az egyik legállatabb tokot is megtaláltuk, amit csak a városban lehet kapni! A kijelzőt védő rész áttetsző, így ha világít a telefonotok, ki sem kell nyitni a tokot, hiszen jól látható rajta minden, ami szükséges. Ha épp sötét a kijelzőtök, akkor tök szuper, ezüst színben pompázik. 

 

Légy állatias!

 

 

Ez a dombornyomott elefánt nagyon megnyerő külsejével csábít mindenkit a megvételére. A kamera sarkában pedig a kivágott rész pedig egyenesen különleges megjelenést biztosít a telefonotoknak. 

 

Törésmentesítés


 

Most már alap, hogy üvegfóliával védjük a telefonunkat megelőzve ezzel, hogy a kijelzőt szarrá  széttörjük. A Mobil Shopban ezek között is rettentő nagy a választék, mi most egy, a gorillák erejével védő darabot hoztunk ki, de akad olyan is, ami a védelem mellett csökkenti a káros kék fény szintjét. 

 

 

Utántöltés nélkül sehova!

 

 

Ha a munkaeszközötök a telefon, vagy annyit nyomogatjátok, hogy pár órán belül lemerül, akkor érdemes beruházni egy power bankra. Ne tévesszen meg kis méretük, hiszen annál nagyobb erő van bennük. Így ezekkel biztosan átvészeltek egy napot a melóban vagy a suliban. 

 

Mi egy Iphone fülessel, egy 'vasember' tokkal, és egy power bankkal távoztunk a Mobil Shop üzletéből. A választék folyamatosan bővül, tokból pedig már most annyi van, hogy nehéz választani, így csak ajánlani tudjuk, hogy ti is itt szerezzétek be a telefonotok kiegészítőit!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: