2018. 04. 01., Vasárnap, 09:05

Június 16-án ellepik Kaposvár főterét a Mustangok

Engedve a lakossági nyomásnak, a városvezetés végre engedélyezi a Mustang tulajdonosoknak, hogy parkolóként használhassák a Fő utca és a Kossuth tér bizonyos részeit, pontot téve ezzel az évek óta tartó huzavona végére. Talán csak választási fogás, de a közgyűlés döntésével egyidőben bejelentették az első kaposvári Mustang találkozó megrendezését, melynek stílszerűen a Kossuth tér ad otthont az első - akkor még szabálytalannak ítélt - Fő utcai parkolás három éves évfordulóján, 2018. június 16-án szombaton. 

Bár nagy múltja van Kaposváron a Mustanggal díszburkolaton parkolásnak, a város mindezidáig tiltotta a tulajdonosoknak, hogy megéljék ezt a szép hagyományt, 2015 óta több esetben is jogi csetepatéhoz vezetett az ellentét. Nem tudni, hogy a város csak a választási hajrában szeretne néhány jó pontot behúzni a sértődött Mustang tulajdonosoktól, vagy egyszerűen megváltozott a jelenségről alkotott véleményük, de tény hogy a kedd esti rendkívüli közgyűlésen egyhangúlag Mustang parkolóvá nyilvánították a Fő utca Dózsa György utca felőli szakaszának felső harmadát és a Kossuth tér egy részét.

Hab a tortán, hogy megrendezésre kerül az I. Kaposvári Mustang Találkozó is. A pontos részletek még váratnak magukra, a plakátról azonban kiderül, hogy a június 16-án megrendezésre kerülő esemény gyülekezője a Széchenyi téren lesz, innét vonul az autó karaván a Fő utcán keresztül a Kossuth tér felé, ahol lesz gumiégetés, drift bemutatóval egybekötött kültéri kaspó borogatás, a napot pedig Dj Tőtöttcigi és Dj Gyóntatófülke kazánajtócsapkodós szettje zárja az egyik közeli discoban.     

Mit szóltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: