2018. 03. 28., Szerda, 16:23

Ingyenes pornóprémiumot kap az, akit megillet a lakhelye alapján

Pornóapáti, Bugyi, Ondód… Csak néhány olyan vicces nevű település, amelynek lakói pályázhatnak az ingyenes pornóprémiumra, ha igazán kitartóak.

A világ egyik legnagyobb pornómegosztója a Pornhub, elég extrém reklámkampányt indított a napokban. Az oldal kijelentette, hogy azok a települések, amelyek lakói otromba tréfáknak vannak kitéve lakhelyük elnevezése miatt, most egy ingyenes szolgáltatást kapnak. Az olyan helyeken lakók, mint például a kanadai Dildo (műpénisz), a francia Orgy (orgia) és a hollandiai Rectum (végbél) mostantól ingyenesen élvezhetik a prémiumszolgáltatásokat a Pornhubon.

A településeken lakók már szabadon szörfölhetnek az oldal kiemelt tartalmai között, és reklámok nélkül, teljes hosszúságukban tekinthetik meg a felnőtteknek szóló tartalmakat. A kiválasztás során, úgy tűnik a magyar városok, mint Bugyi, Ondód és Pornóapáti elkerülték a szerkesztők figyelmét, de nem szabad feladni, EZEN az oldalon be lehet jelenteni az igényeket. Aztán ki tudja, ha sikerrel járnak, lehet páran áthelyezik székhelyüket a vicces névvel megáldott települések egyikébe.

Mint tudjuk, a Dombóváriak különösen jók ebben a témában, hiszen tavaly ők kapták meg a Magyarország Pornófővárosa címet, lehet nekik is esélyük lehetne a pályázás során. Nézzétek csak:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: