2018. 03. 23., Péntek, 11:23

Végre! Időrendben lehetnek újra a képek az Instagramon

​Úgy tűnik, a fejlesztők meghallgatták a felhasználók hónapok óta rájuk zúduló panaszáradatát, és visszatérnek az eredeti felálláshoz, a képek megjelenési sorrendjénél.

Visszaváltozik az Instagram hírfolyama az eredetileg megszokottakhoz, úgy tűnik, újra időrendi sorrendben kerülnek majd elénk a kiposztolt képek. A felhasználók hónapokkal ezelőtt egyhangúan tüntettek, mikor bejelentették, hogy a Facebookhoz hasonlóan a képmegosztón is egy algoritmus segítségével fogják rendszerezni a megosztott képeket. A program célja eredetileg az volt, hogy felmérje a felhasználók igényeit, és aszerint rendezze a megjelenő tartalmakat, hogy a számunkra érdekesebbek kerüljenek az első helyekre, így akár több napos posztokkal is találkozhattunk hírfolyamunk tetején.

A cég legutóbbi bejegyzése szerint ez most visszaváltozik, és prioritást élveznek majd a frissebb képek. Egy új funkción is törik a fejüket a fejlesztők, hiszen sokaknak zavaró volt, hogy a hírfolyam frissítéséhez a lap tetejéig kellett görgetni, ezért hamarosan ezt egy „New posts” gombbal meg lehet majd oldani. Ezzel ha belépünk az alkalmazásba azt is meg lehet előzni, hogy a folyam ne ugorjon azonnal a tetejére, hanem folytathassuk a böngészést ott, ahol abbahagytuk.

Arról még semmi infó, hogy mikor lépnek érvénybe a visszaváltoztatások, de reméljük, minél hamarabb üdvözölhetjük a régi, jól működő struktúrát.

Örülünk, vagy örülünk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: