Beküldés

2018. 03. 14., szerda, 13:00

Kaposvár nem, de Siófok felkerült az országos Szerelemtérképre!

Egy magyar közösségi médiakutató ügynökség 3300 Instagram-poszt alapján készített szerelemtérképet, melyen a legkedveltebb és legnépszerűbb hazai randihelyeket gyűjtötték össze. Az ügynökség azokat a vendéglátóegységeket pakolta egy térképre, ahol randizni voltak, és becsekkoltak a szerelmespárok, viszont Somogy megyéből csak egyetlen hely került fel rá. 

A SentiOne ügynökség csupán annyit tett, hogy rákeresett a legnépszerűbb randis hashtagekre az Instagramon, mind például a #legjobbrandi, #elsorandi, #datenight, #date, #firstdate, #randi, mindezt a 2017-es, magyar posztok között tették. Csak tavaly, közel 3300 Instagram-posztot publikáltak a randizók, amelyekben ezek közül legalább az egyik hashtag szerepelt. Az ügynökség direkt elkerülte a céges oldalak posztjait, hiszen nem a reklám, hanem a valódi élmények voltak fókuszban. A találatokat ezután összesítették, majd térképre tették a legnépszerűbb és legkedveltebb helyeket, ahonnan becsekkoltak a szerelmesek.

 

 

Somogy megyéből csak Siófok került fel a Szerelemtérképre, itt is csak egyetlen hely, a Rozmaring Kiskert kapott elég hashtaget. 

 

Kaposváron ennyire kevés randihely lenne? Ti hova szoktatok menni?

 

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!