Beküldés

2018. 03. 14., szerda, 13:43

Beleestünk az új Lara Croftba! – A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

Azonnal megbarátkoztunk Alicia Vikanderrel az új Tomb Raiderben, így nem vitás, nagyon várjuk már, hogy lecsekkolhassuk milyen kemény fából faragták, viszont Clint Eastwood új filmje is rendkívül tetszetősre sikeredett. Mutatjuk:

Természetesen a héten is sorsolunk ki mozijegyeket köztetek, játsszatok értük ITT!

 

A párizsi vonat

A színész-rendező Clint Eastwood előszeretettel nyúl megtörtént, drámai eseményekhez, amelyeket megpróbál minél hitelesebben átadni a nézőknek, ahogy az történt az Amerikai mesterlövész, vagy a Sully – Csoda a Hudson folyón során is. A 87 éves ikon ezúttal egy 2015 augusztusában történt eseményt dolgoz fel, mikor egy Brüsszelből Párizsba tartó gyorsvonaton egy terrorista mészárlást kívánt rendezni.

 

 

A szörnyűséget azonban megakadályozta két amerikai katona és egyik barátjuk, akik már gyerekkoruk óta együtt nevelkedtek, és épp szabadságukat élvezték Európában. A hősies cselekmény bemutatását a rendező minél hitelesebben szerette volna átadni a nézőknek, ezért a filmben azokat az embereket láthatjuk javarészt, akik mindezt a helyszínen élték át. A hősies és megható történet, igazi szívbemarkoló, eddig nem ismert részletekkel a hősökről az alábbi időpontokban lesz látható a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 20.30, 22.30

PÉNTEK: 20.30, 22.30

SZOMBAT: 20.30, 22.30

VASÁRNAP: 20.30

 

ELŐZETES:

 

Tomb Raider

Mikor azt hittük, hogy Lara Croft neve egy életre összeforrt Angelina Jolieval, akkor jött a hír, hogy folytatják a nagy sikerű szériát, és új Tomb Raider készül, de ezúttal változik a főszereplő személye. A vélemények nagyon megoszlottak, sokan örültek, hogy folytatódik a kincsvadász története, viszont még többen aggódtak a főszereplő kiléte miatt. Nos, az első előzeteseket és képeket látva el kell ismernünk, az Oscar-díjas Alicia Vikander tökéletes megformálója a karakternek, és talán még jobban is áll neki a kalandor szerepe, mint elődjének. Az első képkockákat látva arról megbizonyosodhattunk, hogy nem kímélték Larát, rendesen tör-zúz mindent, repked, esik, kel és lövöldözik, ahogy azt már megszokhattuk.

 

 

A történet ezúttal a kalandor első lépéseit tárja fel előttünk, a 21 éves édesapját elvesztő fiatal lány biciklis futárként rója East London utcáit, ám nem hagyja nyugodni Lord Croft 7 évvel ezelőtti rejtélyes eltűnése. A lány néhány furcsa felfedezést követően úgy dönt, apja utolsó ismert tartózkodási helyére, egy Japán melletti kis szigetre utazik, hogy felfedje az eltűnése körüli titkokat. Az éles eszű és kitartó Lara, mit sem törődve a küldetés nehézségeivel mindenáron fel akarja tárni a titkokat, amelyek apját és egy rejtélyes mesebeli sírkamrát öveznek. A rendkívül látványos kalandot és az új Lara Croftot az alábbi időpontokban nézhetitek meg a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 12.30, 15.00, 17.30, 20.00, 22.30

PÉNTEK: 12.30, 15.00, 17.30, 20.00, 22.30

SZOMBAT: 12.30, 15.00, 17.30, 20.00, 22.30

VASÁRNAP: 12.30, 15.00, 17.30, 20.00

 

ELŐZETES:

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!