2018. 03. 12., hétfő, 14:42

Vádat emeltek a saját anyját meggyilkoló mernyei lakos ellen

​Még tavaly áprilisban rázta meg a hír a mernyeieket, hogy egy családi veszekedés során V. István megverte, majd késsel megvágta édesanyját, aki a helyszínen életét vesztette.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy mernyei lakos ellen.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 42 éves férfi 2017. április 1-jén 15 óra és 16 óra között a házuk udvarán, majd a ház előtti járdán családi veszekedést követően késsel megvágta, illetve többször megrúgta és megtaposta édesanyját. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

 

A körzeti megbízottak V. Istvánt elfogták és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit a Kaposvári Járásbíróság 2017. április 4-én előzetes letartóztatását helyezte.

 

 

A nyomozók az eljárást a napokban befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal a Somogy Megyei Főügyészségnek megküldték.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: