2018. 03. 09., Péntek, 13:00

Bőséges a választék a Cinema Cityben az első igazi tavaszias hétvégén is!

Végre nem csak a dátum, hanem az időjárás is tavaszt mutat számunkra, a Cinema City pedig igazán bőséges választékkal kívánja teremibe invitálni a kikapcsolódni vágyókat. Mutatjuk a hétvégi választékot.

Nyereményjátékunkban most páros mozijegyet nyerhettek tőlünk!

Bosszúvágy

Már lassan aggódtunk, hogy egy ideje nem láttunk meghalni valakit Bruce Willis keze által, ám a rendkívül népszerű színész most újra jelentkezik, természetesen egy véres akciófilmmel, a Bosszúvággyal. 1974-ben ugyan már jelent meg egy film ugyan ezzel a névvel és sztorival, Eli Roth filmjét mégsem lehet remakenek tekinteni, hiszen nem csak, hogy aktualizálta a koncepciót, de kicsit fel is turbózta a főhős/antihős karakterét. A sztori szerint Paul Kersey (Bruce Willis) egy elismert sebész és családapa, aki nyugodtan tengeti életét feleségével és lányával, mígnem egy nap, betörnek házukba, és rátámadnak családjára. Míg lányát még meg tudják menteni, felesége életét veszti, így Paul élete a feje tetejére áll, és mindenképp meg akar fizetni a bűnösöknek, a rendőrség viszont nem tesz semmit.

A bosszútól fűtött férfi ezért saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és egy csuklyával a fején vadászni indul, hogy megtalálja felesége gyilkosait, és hogy rendet tegyen az utcákon a rendőrség helyett. Az emberek vélekedése megoszlik, egyesek hősnek tartják az igazságosztót, míg mások egy hidegvérű gyilkosnak. Azt, hogy miként végződik az igazságosztó története a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban tudjátok kideríteni:

PÉNTEK: 16.00, 20.15, 22.30

SZOMBAT: 11.00, 16.00, 20.15, 22.30

VASÁRNAP: 11.00, 16.00, 20.15

ELŐZETES:

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Mostanában nem meglepő, hogy a Hollywoodi stúdiók egy, már jól bevált címhez nyúlnak, és megpróbálják az évekkel ezelőtti sikerfilmet, új köntösbe bújtatva újra eladni a nézők számára. Ezúttal is hasonló történt, hiszen 10 évvel ezlelőtt jelent meg a Hívatlanok első része, amely akkoriban igen sikeres, és a kritikusok által is javarészt kedvelt horrorfilmnek minősült, amit most egy második epizóddal toldottak meg. A sztori szinte ugyan az, egy kiscsalád egy elhagyatott házban, egyedüli vendégekként a semmi közepén. Ugyan a film felidézi a 80-as évek hangulatát, ebben is hasonlítva elődjére, az ijesztgetés ezúttal annyira nem vált be.

Érkezik a váratlan látogató, bekopogtat, majd három másik maszkos követi, akik ok nélkül vágynak a család tagjainak halálára, így megkezdődik az üldözés és a menekülés, a sikolyok és a vér pedig beborítják a mozi termeket. Ugyan újat nem tud mutatni számunkra a hívatlanok második epizódja, tucat horrorként még a nézhető kategóriába tartozik, a kaposvári Cinema Cityben pedig csekkolhatjátok is az alábbi időpontokban:

PÉNTEK: 15.20, 20.30, 22.30

SZOMBAT: 15.20, 20.30, 22.30

VASÁRNAP: 15.20, 20.30

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: