2018. 03. 07., szerda, 15:52

#budinülök - Jelenleg ez a világ legjobb melója, és akár te is jelentkezhetsz rá!

Ha minden vágyad, hogy egy szinte lakatlan, trópusi szigeten élj, amiért még fizetnek is, akkor itt az ideje jelentkezni erre a melóra!

Richard Branson a Virgin-cég alapítója egy híres milliárdos, aki többek közt arról is híres, hogy saját szigete van a Karibi-térségben ahol rengeteg hírességet szokott vendégül látni. És hogy mindez miért érdekes? Mert  Branson most asszisztenst keres maga mellé, akinek ott kéne élnie ezen a csodás trópusi szigeten, mindenféle sztárral találkozni, és néha csobbanni egyet a medencében – természetesen két telefonhívás között.

 

 

Richard Branson (@richardbranson) által megosztott bejegyzés,

 

Az álláshirdetés szerint egyébként adminisztratív feladatokat kéne ellátni két irodában is, e-mailekre válaszolni, archiválni, utazásokat foglalni, és minden olyan teendőt elvégezni, ami Branson életét segíti. Ez mondjuk nem tűnik könnyű melónak, de nagy valószínűséggel rengeteg pénzt fizet érte az üzletember, és hát azt se felejtsük el, hogy egy olyan szigeten kéne aktákat fűzögetni, ahol állandóan süt a nap.

 

 

Men's Addiction (@mensaddiction) által megosztott bejegyzés,

 

Ha perfekt vagy angolból, és voltál már asszisztens, illetve egy hatalmas kalandra vágysz, akkor nincs más dolgod, mint azonnal küldeni egy CV-t az iwanttobeyourpaaa@virgin.com címre március 10-ig. Simán lehet, hogy  Branson téged választ ki, és a következő hónapokat, vagy éveket luxuskörülmények között töltheted, miközben néha összefuthatsz Barack Obamával, Harry Styles-szal, vagy akár Mariah Carey-vel is.

 

Elküldtétek már?!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: