#budinülök - Láttatok már homárt Mekis étlapon? Mutatjuk!

2018. 03. 06., kedd, 20:03

#budinülök - Láttatok már homárt Mekis étlapon? Mutatjuk!

Ugyan nemrég beszámoltunk róla, hogy a McDonald’s Japánban bolognai szósszal kísérletezik, magunk se gondoltuk volna, hogy találunk olyan ajánlatot náluk, amin még ennél is jobban meglepődünk.

Ki látott már ilyen Mekit?

Az igazi kuriózumért elég messzire, egészen Maine-ig kell vándorolnunk, de ha már egyszer arra járunk, nézzünk be a helyi Mekibe! Igaz, hogy az étteremlánc felépítése minden országban kicsit más és más, viszont az apró amerikai városban, Freeportban található egység teljesen eltér a megszokottaktól.

 

Gondolnád, hogy ez a belső tér?

Ez a Meki ugyanis egy tradicionális, helyi stílusú hatalmas kúriába fészkelte be magát, és nem csak kívülről, belülről is megőrizték az épület egyediségét. Az étterem jobban hasonlít bármely jómódú amerikai család étkezőjére, mint a lánc bármely másik egységére, és ha még nem lenne ez elég, akkor csak vessünk egy pillantást az étlapjukra.

 

Falnád a homárszenyát?

A szemfülesek egyből kiszúrhatják az egyediséget, amely a hamburgerek között tűnik fel, hiszen olyan, homárral töltött szendvicseket árusítanak itt, amelyért a luxus étkekért rajongók akár kilométerekről is képesek felkeresni ezt az egyedi éttermet.

 

Kaposvárra is kérünk homáros szenyát!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: